Voor mensen met een CIB en hun partners

Dag van de solidariteit

Dag van de solidariteit

Kan ik werken tijdens mijn arbeidsongeschiktheid en wat gebeurt er dan met mijn uitkering? Kan ik mij inzetten als vrijwilliger tijdens mijn werkloosheid?

Wat gebeurt er met mijn pensioen als ik arbeidsongeschikt ben of als ik terug ga werken tijdens mijn arbeidsongeschiktheid?

Wat is het statuut van persoon met een chronische aandoening? Welke terugbetalingen kan ik krijgen via mijn ziekenfonds? 

Zijn (één van) deze vragen herkenbaar voor jou? Kom ze zelf stellen op de Dag van de Solidariteit op 17 oktober!

De Openbare instellingen van de Sociale Zekerheid willen zich op deze dag inzetten voor de maatschappij. Zij stellen hun kennis ter beschikking van patiënten die hen vragen kunnen stellen.

Opgelet! Omdat de medewerkers van deze instellingen zelf kiezen voor welke organisatie ze zich die dag vrijwillig inzetten, kunnen wij hun aanwezigheid niet garanderen.

We hopen dat er experts van volgende instellingen aanwezig zullen zijn:

Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV)

Wanneer?        Donderdag 17 oktober tussen 9u en 13u.

Waar?              Kantoren van het Vlaams Patiëntenplatform, Groenveldstraat 15 te Heverlee.

Inschrijven doe je via deze link: https://nl.surveymonkey.com/r/dagvandesolidariteit en kan tot en met 11 oktober.

Na je inschrijving geven we je het precieze uur door waarop we je verwachten. Je zal ingedeeld worden in groepjes om samen met andere patiënten je vragen met de experts te bespreken. Zo kan je ervaringen met andere patiënten uitwisselen. Deze activiteit is enkel toegankelijk voor onze leden.

Volg ons ook op
Facebook
Sluit Menu