OPROEP !!!!
Stene Prijs zoekt jouw digitale hulplijn

Reumatische aandoeningen kan je aanpakken met medicijnen, maar ook met (digitale) zelfzorg. Wat helpt jou om jouw reuma aan te pakken? Schrijf je verhaal en win een reis naar Parijs en 1000 euro!
De Europese Liga tegen Reuma (EULAR) organiseert elk jaar de Stene Prijs, een verhalenwedstrijd voor mensen met reuma. Vanuit alle hoeken van Europa lezen we inspirerende, maar ook confronterende verhalen over leven met een reumatische aandoening.
Dit jaar luidt de titel: ‘Digitale oplossingen in mijn strijd tegen reuma’ (Hoe digitale oplossingen mijn leven als persoon met een reumatische aandoening ten goede komen)
Maak jij gebruik van digitale hulpmiddelen? Apps, e-health tools, wearables zoals een smartwatch, videoconsultaties, online hulpmiddelen zoals dagboeken, …? Is je reumatoloog mee met het verhaal? Of kan je kinesitherapeut er wel weg mee?
Schrijf jouw verhaal (in het Nederlands) neer op twee A4 pagina’s en mail het naar nele@reumanet.be VOOR 31 december 2020. De winnaar ontvangt 1000 euro en een reis naar het EULAR congres van 2 tot 5 juni 2021 in Parijs. De tweede en derde plaatsen krijgen respectievelijk 700 en 300 euro.

Waag je kans en stuur ons jouw verhaal!!

Volg ons ook op
RSS
Facebook