Advertentiebeleid

De CIB-Liga vzw hanteert een advertentie code-of-conduct. Deze code heeft als doel duidelijkheid te bieden richting onze adverteerders, onze leden en website bezoekers.

  • Onderschrijving van de HONcode CIB-Liga vzw onderschrijft de HONcode.
  • Onafhankelijke redactie De redactie opereert en voert eindredactie geheel onafhankelijk van enige commerciële invloed.
  • Afgebakende plaats advertenties Om de productie van de internetsite van de CIB-Liga vzw te kunnen financieren accepteert CIB-Liga vzw bijdragen van adverteerders, onder andere in de vorm van banners en berichten in duidelijk afgescheiden onderdelen op de internetsite of in een e-zine.
  • Bronmaterialen De redactie zal bij het produceren van redactionele inhoud bronmaterialen betrekken van derden waarbij het kan voorkomen dat gebruik wordt gemaakt van bronmaterialen van adverteerders. Ook in deze gevallen ligt de eindverantwoordelijkheid bij een onafhankelijk opererende redactie, en worden de bronmaterialen pas gebruikt door de redactie na toetsing op bruikbaarheid en relevantie voor de lezer.
  • Recht tot weigering advertenties CIB-Liga vzw behoudt zich het recht advertenties te weigeren als zij, naar de mening van CIB-Liga vzw, ongegronde claims maken of onjuiste of misleidende informatie bevatten.

Feedback

Wij staan open voor commentaar, vragen of klachten die u heeft over ons advertentiebeleid. Neem hiervoor contact met ons op.